Op zoek naar schoenen torfs?

Home
schoenen torfs
Schoenen Torfs Schoenenwinkel Sint-Niklaas 323 Beoordelingen 2.897 foto's' Facebook.
Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: Cookiebeleid. E-mail of telefoon. Wedstrijd Marco Tozzi. Wedstrijd Steve Madden. Bekijk meer van Schoenen Torfs op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Bekijk meer van Schoenen Torfs op Facebook.
Wouter Torfs Read My Lips.
In deze keynote gaat Wouter Torfs dieper in op de relatie tussen strategische keuzes die Schoenen. Onder de leiding van Wouter Torfs 1958 groeide de familiale winkelketen Schoenen Torfs van 26 naar 73 winkels met een sterk groeiende. Wij waren zeer tevreden over de sessies met Wouter Torfs.
Schoenen Torfs stopt met bont: al honderdtal bedrijven bontv. Het Nieuwsblad.
Schoenen Torfs onderschrijft het programma handelaars zonder bont na gesprekken met Gaia. De dierenrechtenorganisatie onderhandelt als lid van de internationale coalitie Fur Free Alliance met kledingmerken om niet langer dierenbont te verkopen. Eerder gingen ook al bedrijven als JBC en Bershka overstag.
Schoenen Torfs schenkt 50.000 euro aan De Warmste Week De Warmste Week.
Meer nog, de klanten van Torfs kunnen zelf mee beslissen welke goede doelen gesteund worden. Hiervoor lanceerde het bedrijf een oproep naar hun klanten. Maar liefst 800 klanten van Schoenen Torfs hebben positief gereageerd op de oproep. Naast de keuze van het humanitair doel is ook de persoonlijke motivatie en de betrokkenheid belangrijk bij de selectie van de goede doelen.
Het cv van Wouter Torfs, CEO van Schoenen Torfs Jobat.be.
Het cv van Wouter Torfs, CEO van Schoenen Torfs. Wouter Torfs, CEO van Schoenen Torfs. Welke kwalificaties je nodig hebt om aan de leiding van een bedrijf als Schoenen Torfs te staan? We achterhalen het aan de hand van het cv van CEO Wouter Torfs.
Schoenen Torfs opent pop-up store om meer allochtonen te ber. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Wij openen op 27 augustus het pop-upcomplex Blendit Store in de Lange Beeldekensstraat 115 in Antwerpen, zegt Lise Conix, duurzaamheidsmanager bij Schoenen Torfs. In die Blendit Store zal Torfs damesschoenen verkopen met een korting van 10%, naar aanleiding van het Offerfeest in september.
Schoenen Torfs Natuurpunt.
Steun de natuur. Home Onze partners Schoenen Torfs. Terug naar overzicht. Torfs is een keten van schoenwinkels. Ze hebben over heel Vlaanderen 70 verkooppunten. Leden krijgen 10% korting op een nieuwe paar schoenen als ze een oud paar inleveren. Word ook partner.
Schoenen Torfs stopt met het gebruik van bont Style Nina HLN.
Dat kondigen Wouter Torfs, CEO van Schoenen Torfs, en Ann De Greef, directeur van GAIA, aan in een gemeenschappelijk persbericht. Het ethische engagement van Torfs zorgt ervoor dat duizenden dieren gespaard worden van een wrede dood enkel en alleen voor hun pels.
Case Schoenen Torfs webshop: een blik achter de schermen Glue webdesign Gent.
Op korte tijd groeide de webshop uit tot de best verkopende Torfs winkel. Zowat 30% van de meer dan dan 16.000 artikelen wordt trouwens exclusief online verkocht. Ook de stenen winkels draaien nu een hogere omzet dankzij het online platform van Schoenen Torfs.

Contacteer ons