Meer resultaten voor schoenen torfs

Home
schoenen torfs
Openingsuren Schoenen Torfs in Astene.
Open op zondag 31 december 2017. Winkels open op Nieuwjaar 1 januari 2018. Ik zoek in Zoeken. Schoenen Torfs Alle winkels van Torfs. Schoenen Torfs is vandaag open tot 1830. maandag 1 januari. dinsdag 2 januari. woensdag 3 januari. donderdag 4 januari.
Torfs overweegt om geen schoenen meer te verkopen via bol.com VRT NWS. VRT NWS. Play knop. VRT NWS.
Er is iets fout gegaan. Torfs overweegt om geen schoenen meer te verkopen via bol.com. Schoenen en andere producten van de Belgische schoenenketen Torfs kun je ook kopen op bol.com. Keuze zat zelfs: er staan 16.373 producten van Torfs op de Nederlandse koopsite.
Schoenen Torfs schenkt 50.000 euro aan De Warmste Week De Warmste Week.
Meer nog, de klanten van Torfs kunnen zelf mee beslissen welke goede doelen gesteund worden. Hiervoor lanceerde het bedrijf een oproep naar hun klanten. Maar liefst 800 klanten van Schoenen Torfs hebben positief gereageerd op de oproep. Naast de keuze van het humanitair doel is ook de persoonlijke motivatie en de betrokkenheid belangrijk bij de selectie van de goede doelen.
Schoenen Torfs Natuurpunt.
Steun de natuur. Home Onze partners Schoenen Torfs. Terug naar overzicht. Torfs is een keten van schoenwinkels. Ze hebben over heel Vlaanderen 70 verkooppunten. Leden krijgen 10% korting op een nieuwe paar schoenen als ze een oud paar inleveren. Word ook partner.
Schoenen Torfs rekent op VanRoey.be om verdere groei te realiseren VanRoey.be.
Schoenen Torfs rekent op VanRoey.be om verdere groei te realiseren. Schoenen Torfs is een begrip in Belgiƫ. Pater familias Louis Torfs startte met de verkoop van schoenen op de markt in Mechelen. De afgelopen 70 jaar groeide het familiebedrijf uit tot een onderneming met 73 fysieke winkels en meer dan 700 gemotiveerde werknemers.
Torfs Jobs, vacatures Vacature.com.
Sector: Mode of Textiel of Cosmetica. Schoenen Torfs NV, Turnhout. Schoenen Torfs is opzoek naar een Verkoopsmedewerker 18u. Bekijk deze job. Sector: Mode of Textiel of Cosmetica. Schoenen Torfs NV, Veurne. Schoenen Torfs is op zoek naar een Weekendmedewerker 8u.
Schoenen Torfs Wikipedia.
EASI en Torfs zijn de Best Workplaces 2015 van Belgiƫ, website Vlerick Business School, 10 maart 2015. Schoenen Torfs is beste Belgische werkgever 2012, uit Het Laatste Nieuws, 28 februari 2012. Torfs, Accent en Care bij beste werkgevers van Europa, uit De Tijd, 20 juni 2012.
Wils-Peeters Schoenen Torfs Dankjewel.
Schoenen Torfs nodigt iedereen uit om een welgemeende dankjewel toe te sturen: naar een stille buurman, een lieve collega, een zorgzame babysitter, een mooi gebaar en maar een kleine moeite. Helemaal passend bij de Torfs-missie. Dankjewel Torfs, dat we deze hartverwarmende campagne mochten vorm geven.
Schoenen Torfs versterkt jonge onderneming Made in Oost-Vlaanderen.
Bij Torfs gebruiken we Selma om de brug te slaan tussen gegevens en marketingacties. Wij zijn er van overtuigd dat onze investering in deze technologie ons een intelligentere doelgerichte marketing oplevert en aldus een betere relatie met onze klanten, zegt Stijn De Knop, coo van Schoenen Torfs die nu in de Raad van Bestuur van Selma.ai wordt afgevaardigd.

Contacteer ons