Meer resultaten voor orthopedische schoenen

Home
orthopedische schoenen
Orthopedie De Prêtre Brugge, West-Vlaanderen De Prêtre Orthopedie Brugge 8000, MONNIKENWERVE I.Z. DE BLAUWE TOREN 171.
Wij zijn reeds 4 generaties lang de specialist op het gebied van voetverzorging: orthopedische schoenen, maatschoenen en steunzolen. In elke gespecialiseerde schoenenwinkel / voetcentrum van De Prête Orthopedie vindt u een ruim aanbod van medisch verantwoorde schoenen, die voet, knie, of rugpijn verhelpen en bovendien modieus en betaalbaar zijn.
Orthopedische schoenen van begin tot het einde.
Orthopedische schoenen van begin tot het einde. Orthopedische schoenen, orthopedie schoenen, orthopedisch schoeisel, aangepaste schoenen, speciale schoenen, etc. het zijn allemaal verschillende benamingen, maar toch betekenen ze hetzelfde. Wanneer men doorverwezen wordt door de geneesheer-specialist orthopedie, fysische geneeskunde, fysiotherapie, reumatologie, algemene heelkunde, pediatrie, neurologie, neuropsychiatrie, functionelerevalidatie naar een erkend orthopedisch schoenmaker kan de procedure, om een paar orthopedische schoenen te laten maken, in gang gezet worden.
Orthopedische schoenen Leunen Orthopedie regio Antwerpen.
Orthopedische schoenen dienen, zowel bij een eerste voorziening als bij een hernieuwing, voorgeschreven te worden door een geneesheer-specialist voor orthopedie, voor fysische geneeskunde, voor fysiotherapie, voor reumatologie, voor algemene heelkunde, voor pediatrie, voor neurologie, voor neuropsychiatrie, voor neuropsychiatrie en revalidatie of voor functionele revalidatie 7 nomenclatuur.
Orthopedische schoenen Damesschoenen SHOEZ.be.
Mirel Schoenen Goud Orthopedisch. Mirel Schoenen Lena. Zwarte Lederen Dames Comfortschoenen. Dames Orthopedische Schoenen Blauw Lycro. Orthopedische Damesschoenen Bordeaux. Brako Damespump Bruin Met Velcro. Brako Damespump Zwart Met Riem. Brako Damespump Zwart Open Hiel Met Velcro. Brako Damespump Rood Met Velcro.
Pietermatton.be Orthopedische schoenen voor dames.
Home Van der Steen.
De vraag naar degelijke schoenen blijft stijgen. Mensen beseffen meer en meer het belang van gezonde voeten; gezonde voeten in gezonde schoenen. Wij bieden modieuze schoenen aan voor zowel vrouwen, kinderen als heren. Alle schoenen zijn voorzien op het dragen van steunzolen.
Semi-orthopedische schoenen Andere producten De Voetzaak.
Onze seizoensgebonden semi-orthopedische schoenen zijn van het merk Schein, Xsensible Stretchwalker, Xsensible en Wallin. De damescollectie is onderverdeeld in slippers, met of zonder hielriem Ortho Lady by Schein en in schoenen of sandalen Actiflex dames by Schein, Xsensible Stretchwalker, Xsensible en Wallin.
Orthopedische schoenen Ampe BVBA.
Orthopedische schoenen en professionele veiligheidsschoenen. Wanneer confectieschoenen in combinatie met steunzolen geen voldoende comfort meer leveren, dan kunt u recht hebben op het laten maken van orthopedische maatschoenen op voorschrift van uw dokter-specialist. Dan staat het team van Orthopedie Ampe in voor kwaliteitsmaatwerk met 35 jaar beroepservaring.
Schoenen VIGO.
Sommige patiënten hoeven niet terug te vallen op orthopedische schoenen, maar worden al goed vooruit geholpen met een paar degelijke steunzolen. VIGO vervaardigt jaarlijks duizenden paren steunzolen op maat van de noden van de patiënt. Orthopedische schoenen worden in onze werkplaatsen op maat vervaardigd.

Contacteer ons